خانه / اجتماعی / مسابقه ی بی بند وباری می گذاریم !!!

مسابقه ی بی بند وباری می گذاریم !!!

  1. وقتی نظم عبور و مرور در جاده ها محترم است، عفت و پاکدامنی نیز در خیابان ها و ادارات و دانشگاه ها و … که مجامع عمومی هستند نیز محترم و حائز اهمیت است .

اگر انسان نسبت به خود و ارزش های خود معرفت و شناخت داشته باشد آزادی را دوری از هواهای نفسانی معنا می کند نه اسارت و در بند بودن  .

اسلام ما آزادی را در درجه ی اول آزاد شدن انسان از هواپرستی و رد درجه ی دوم، آزادی از زیر یوق استعمارو اجنبی بیان می کند .

پرستیدن هوا و هوس، نزول آدمی است، نه صعود آن ، آزادی آن است که خود را در برابر خواهش های نفسانی کنترل کنیم و تا آزاد نشویم به درجات رفیع نخواهیم رسید .

حال این را باید عرض کرد که آزادی دراجتماع معنی متفاوتی دارد، در مجامع عمومی است که مسئولیت اجتماعی مطرح می شود و حقوق دیگران باید محترم شمرده شود . همان طور که در خیابان ها عبور و مرور وسیله های نقلیه بایستی بر روی خطی منظم باشد و اصولی را جهت ضایع نشدن حق دیگران مورد توجه قرار دهند، خط عفاف و پاک دامنی نیز باید روی اصولی حرکت کند که از خط درست و حریم تعیین شده اش تجاوز نکند .

اگر به اجتماع پا گذاشتیم و نتوانستیم اصول را حفظ کنیم و خود را در پرده حجاب و قوانین اسلامی و انسانی کنترل کنیم، همان طور که برای تخطی در امر رانندگی بازخواست می شویم بایستی در این مسئله نیز بازخواست شویم، زیرا این مساله نه تنها ضربه جسمانی را در بردارد بلکه ضربه روحی فراوانی را در بردارد.

یاد شهید بزرگوار دکتر بهشتی جاویدان باد که فرمودند:

مردم باید وقتی گران فروش دیدند، مزاحم ناموس و یا بی عفتی و هوس بازی دیدند، با اتحاد جلو روند و بایستند، عابر و کاسب و راننده و بقال و … هم در اجتماع که هستند باید جوابگوی تخلف و تخطی خود باشند، پس فردی هم که در اجتماع آمده و چشم چرانی می کند و یا فردی که خود را در پرده حجاب نمی پوشاند و از خط عفاف خارج می شود باید مورد تذکر قرار بگیرد .

جامعه ما به سمت شعور رفته بود و انقلابش، انقلاب شعور بود چه شده است که خود را باخته است و رو به تنزل می گذارد !

ای امت مسلمان و شهید پرور، مسئولین ما به تنهائی نمی توانند مشکلات مارا حل کنند، ما باید خود به فکر خود و نسل آینده و جامعه باشیم .

ای مردم ! ما را چه شده است که همسر و دختر و جوان خود را به این صورت رها کرده ایم ؟ مگر ما مهدی وعده داده شده را نمی خواهیم؟ این طور منتظر بودن که حکومت صاحب عصر را دربرندارد .

خداوند ما را در راه حق پایدار بدارد ان شاط الله

 

 

 

 

درباره ی سعیده جعفری راد

رشته تحصیلی: دکتری تخصصی مدیریت دولتی گرایش خط مشی گذاری عمومی

همچنین ببینید

متانت با اطاعت، نجات از ذلت

همواره تاریخ و روزهای متفاوت در تاریخ ماندگار خواهند شد. روزهای سال، به طور طبیعی و به خودی خود همه مثل هم هستند؛ این انسانها، اراده‌‌‌‌‌ها و مجاهدتهاست که یک روزی را از میان روزهای دیگر برمی کشد و آن را مشخص می نماید، متمایز می کند و مثل یک پرچمی نگه می دارد تا راهنمای دیگران باشد. روز عاشورا - دهم محرم - فی نفسه با روزهای دیگر فرقی ندارد؛ این حسین بن علی (علیه السّلام) است که به این روز جان می دهد، معنا می بخشد، او را تا عرش برین بالا می برد؛ این مجاهدت های یاران حسین بن علی (علیه السّلام) است که به این روز، اهمیت می بخشد.همواره در شرایط سخت است که تشخیص کار، دشوارتر می شود. البته خدای متعال همیشه با فرستادن راهنما و بینه حجت را تمام می کند. مثلا هر چند ما هلال شب اول ماه را نمی بینیم اما هلال وجود دارد و هست. باید چشم را باز کرده و با دقت نگاه کنیم و از تمامی امکانات استفاده نمائیم تا بتوانیم این حقیقت را که خداوند متعال در مقابل ما قرار داده است، ببینیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *