خانه / اجتماعی / اشکال از ماست نه از دولت ما…

اشکال از ماست نه از دولت ما…

هنگامی که به سخنان بزرگان، در تاریخ معاصر توجه می کنیم به این نکته مهم پی می بریم که در این کشور همت و توان مردم از اهمیت بالائی برخوردار است و این را بدین دلیل، اشاره می داریم که ما اکثر اشکال ها را به دولت و مجریان بعضی دستگاه ها می گیریم در حالی که این طور به نظر می رسد اشکال در ما و در نوع خواسته های ماست.
سخنی از جناب حجت الاسلام سید علی خمینی را شنیدم که فرمودند: اماما! آیا آنچه تو از من خواستی، بوده ام؟
کوته فکری است که گمان کنیم این خواست حضرت امام رحمه الله در خصوص فرد یا افراد خاصی، بیان شده است.
این جمله ی تکان دهنده، معماهای بسیاری را حل خواهد کرد، امام و رهروان راستینشان در آن زمان دنبال چه بودند و چه خواسته ای داشتند و ما به دنبال چه هستیم! وقتی ما از دنیا و زندگی در آن جز راحتی و خوشی های زود گذر، چیز دیگری را مدنظر قرار نمی دهیم و از زندگی در این کشور، عدم پذیرش مسئولیت اجتماعی، عدل پروری، نوع دوستی، محروم کشی و پرورش سرمایه دار و از این قبیل چیزها را طلب نمی کنیم، مسلما مجریان بعضی دستگاه ها با وعده به برآورده نمودن همین خواسته ها به مسند می رسند، ولی این را هم خاطر نشان کنم که مسئولین هم به این مسائل سطحی و زود گذر وقتشان را تلف نخواهند کرد.
در این میان کسانی، آخرت و حتی دنیائی که به دنبالش بوده اند را باخته اند که خواسته های سطحی و پوچ را طلب نموده اند و بجای رسیدن به درجه ی خلیفه اللهی، درجات اسفل را برگزیدند.

خداوند ما را با وظایفمان بیشتر آشنا گرداند. آمین.

درباره ی سعیده جعفری راد

رشته تحصیلی: دکتری تخصصی مدیریت دولتی گرایش خط مشی گذاری عمومی

همچنین ببینید

متانت با اطاعت، نجات از ذلت

همواره تاریخ و روزهای متفاوت در تاریخ ماندگار خواهند شد. روزهای سال، به طور طبیعی و به خودی خود همه مثل هم هستند؛ این انسانها، اراده‌‌‌‌‌ها و مجاهدتهاست که یک روزی را از میان روزهای دیگر برمی کشد و آن را مشخص می نماید، متمایز می کند و مثل یک پرچمی نگه می دارد تا راهنمای دیگران باشد. روز عاشورا - دهم محرم - فی نفسه با روزهای دیگر فرقی ندارد؛ این حسین بن علی (علیه السّلام) است که به این روز جان می دهد، معنا می بخشد، او را تا عرش برین بالا می برد؛ این مجاهدت های یاران حسین بن علی (علیه السّلام) است که به این روز، اهمیت می بخشد.همواره در شرایط سخت است که تشخیص کار، دشوارتر می شود. البته خدای متعال همیشه با فرستادن راهنما و بینه حجت را تمام می کند. مثلا هر چند ما هلال شب اول ماه را نمی بینیم اما هلال وجود دارد و هست. باید چشم را باز کرده و با دقت نگاه کنیم و از تمامی امکانات استفاده نمائیم تا بتوانیم این حقیقت را که خداوند متعال در مقابل ما قرار داده است، ببینیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *