خانه / اجتماعی / کتاب مدیریت دانش و عملکرد سازمان

کتاب مدیریت دانش و عملکرد سازمان

این کتاب در هشت فصل تدوین گردید، و هدف از این کتاب رابطه ابزار مدیریت دانش با عملکرد شرکتی در تهران می‌باشد. در این کتاب از چهار فرضیه شناسایی دانش، تولید دانش، توزیع دانش و کاربرد دانش استفاده شده است. در فصل پنج کلیات کتاب شامل بیان مسئله، ضرورت کتاب، سوالات کتاب، فرضیات کتاب و اهداف ، مورد بررسی قرار گرفت. عمده‌ترین یافته‌های کتاب حاکی از آن بود که رابطه ابزار مدیریت دانش با عملکرد شرکتی در تهران معنا دار می‌باشد. لذا پیشنهاد می‌گردد که مدیران شرکت با ایجاد سرمایه‌گذاری لازم بستر مناسبی برای شناسایی دانش در جهت بالابردن عملکرد فراهم آورند و از تیم‌های ایجاد دانش حمایت کنند. پیشنهاد می‌گردد که مدیران با برگزاری جلسات منظم با کارکنان جهت تولید و توزیع دانش شرایط لازم را فراهم آورند.
شيوه سازماندهي کتاب حاضر بصورت زیر می‌باشد:
این کتاب به دو بخش فصول آموزشی و فصول پژوهشی تقسیم خواهد شد. بخش اول شامل مباحث آموزشی در زمینه مدیریت دانش و عملکرد شرکت می‌باشد. فصول آموزشی شامل هشت فصل: مدیریت دانش، ایجاد دانش، عملکرد، تاریخچه ارزیابی عملکرد،اهداف استانداردهای عملکردسطح عملکرد، نیاز آموزشی و پیشینه کتاب می‌باشد.

فصول پژوهشی شامل چهار فصل: کلیات، روش کتاب، تجزیه‌وتحلیل داده،بحث‌ونتیجه گیری می‌باشد.

آدرس خرید کتاب:  mojak.ir

درباره ی سعیده جعفری راد

رشته تحصیلی: دکتری تخصصی مدیریت دولتی گرایش خط مشی گذاری عمومی

همچنین ببینید

رعایت حقوق افراد، واجب کفائی است!!!

چند سالی  است، مسأله ی مهمی توجه ما را به خود جلب نموده است که در جامعه ظاهرا به آن اهمیت بالائی داده می شود ولی در باطن امر، به آن با دغدغه نگاه نمی شود و با نگرانی و به عنوان بحران به آن توجه نمی گردد؟ چرا که خود شاهد هستیم بیشتر جلب نظرما کارهاو درگیری های روزمره و حساب و کتاب های تمام نشدنی است و توجه به این مساله که برای بهبود حال خود، دیگران و سعادت دنیوی و اخروی چه باید کرد، کمتر به چشم می خورد.از کجا آمده و به کجا خواهیم رفت و محبوب حقیقی از ما چه می خواهد، سوالی بسیار پراهمیت است که وظیفه ی ماست تا به آن توجه عمیق داشته باشیم.خداوند پیامبرش را  برما فرستاده که ما را با فطرت خویش آشنا کند، وقتی همه چیز خدمت به مردم شود دیگر تمام زندگی ما آنچه خدا خواسته است می گردد . باید به این یقین داشت که هیچ علمی بالاتراز پرورش روح و جسم انسان ها نیست و بحثی کلان تر از آن نخواهیم یافت.این نوع کار کاملا جهادی است وروحی پردغدغه و ناآرام می طلبد زیرا به ظاهر نه مالی دربر دارد و نه منصبی، اما از لحاظ معنوی، غنای روح و نفس را به همراه خواهد داشت. با بی ارزش نمایان کردن این نوع کار، خودمان از پیشرفت و تعالی دور خواهیم ماند و به دیگران هم نفعی نخواهیم رساند. ممکن است چیزی تغییر نیابد ولی یقین بدانیم چیزی هم به جلو رانده نخواهد شد .رعایت حقوق مردم، لحظه به لحظه کنار ماست و بر ما واجب است و ترک آن مکافات دنیوی و اخروی را به همراه خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *